TRUITA DE PATATES






  
Plat típic per menjar en qualsevol moment


Ingredients :
  • 500 grams de patates 
  • 6 ous     
  • oli per fregir 
  • voluntat 
  • paella 
  • fogons 

Tenir bombona de gas o tenir el gas d'alta
Ganes de cuinar .

Elaboració :

Pelem les patates i es tallen en un tamany màxim d'1 cm de llarg més o menys ,
es posa a escalfar als fogons, l'oli a la paella, quan està calent s'hi afegeixen les patates, les quals se'ls hi ha afegit sal. Es baixa el foc perquè la patata es cogui per dins i no es torri massa per fora , es va remenant de tan en tant i quan la patata es pot xafar és el moment de retirar-la de l' foc. La barrejarem amb l'ou que tindrem batut en un bol. Quan la patata hagi tingut temps d'absorbir l'ou , és el moment de cuinar la barreja en la mateixa paella, a la qual hem retirat l'oli, a foc sota anirem donant la volta ajudant-nos d'un plat, retirar a l'instant desitjat .
  
KIKE


   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari