Plat típic per menjar en qualsevol moment
Ingredients :
- 500 grams de patates
 - 6 ous
 - oli per fregir
 - voluntat
 - paella
 - fogons
 
Tenir bombona de gas o tenir el gas d'alta
Ganes de cuinar .
Elaboració : 
Pelem les patates i es tallen en un tamany 
màxim d'1 cm de llarg més o menys ,
es posa a escalfar als fogons, l'oli a la
 paella, quan està calent s'hi afegeixen les patates, les quals se'ls hi ha afegit sal. Es baixa el foc perquè la patata es cogui  bé per dins i no es torri  massa per fora , es va remenant de tan en tant i quan la patata es pot  xafar  bé és el moment de retirar-la de l' foc. La
 barrejarem amb l'ou que tindrem  batut en un bol. Quan la patata
 hagi  tingut  temps d'absorbir l'ou , és el moment de cuinar la barreja en la mateixa  paella, a la qual  hem  retirat l'oli, a foc sota  anirem 
donant la volta  ajudant-nos d'un plat, retirar a l'instant desitjat .
KIKE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari