Plat típic per menjar en qualsevol moment
Ingredients :
- 500 grams de patates
- 6 ous
- oli per fregir
- voluntat
- paella
- fogons
Tenir bombona de gas o tenir el gas d'alta
Ganes de cuinar .
Elaboració :
Pelem les patates i es tallen en un tamany
màxim d'1 cm de llarg més o menys ,
es posa a escalfar als fogons, l'oli a la
paella, quan està calent s'hi afegeixen les patates, les quals se'ls hi ha afegit sal. Es baixa el foc perquè la patata es cogui bé per dins i no es torri massa per fora , es va remenant de tan en tant i quan la patata es pot xafar bé és el moment de retirar-la de l' foc. La
barrejarem amb l'ou que tindrem batut en un bol. Quan la patata
hagi tingut temps d'absorbir l'ou , és el moment de cuinar la barreja en la mateixa paella, a la qual hem retirat l'oli, a foc sota anirem
donant la volta ajudant-nos d'un plat, retirar a l'instant desitjat .
KIKE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari