PAELLA DE PEIX




Per a 2 persones

INGREDIENTS: 
  • Ceba ratllada
  • Julivert
  • All ratllat
  • Tomàquet 
Peix :
  • 1 Sèpia tallada a trossos.
  • 2 Gambes fresques
  • 2 Escamarlans
  • 8 o 10 Musclos
  • 8 o 10 Cloisses

PROCÉS:
  1. Sofregir la ceba ratllada, el julivert, l'all ratllat i el tomàquet. 
  2. Rentar el peix i el marisc
  3. En una cassola de fang, es posa oli, i  escalfem per fer el sofregit, un cop fet. Es fregeixen les sipies, les gambes, i els escamarlans.
  4. Després es posa 3 tasses d’arros i per últim es posa 6 cullerades d’aigua i també una mica de sal per donar-li gust al plat.
  5. Es cou a foc lent fins que l'arròs va absorbint l'aigua. Abans de serví ha de reposar uns minuts.
Jaume Mallafré


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari