PIANONO




INGREDIENTS:
Per a fer el braç de gitano:
  • 6 Ous.
  • 6 Cullerades soperes de farina.
  • 6Cullerades soperes de sucre.
Per a fer el farcit:
  • Peix esmicolat.
  • Trossets de Pinya .
  • Enciam molt tallat.
  • Gambetes
  • Imaginació o altres ingredients.
També cal:
  • Salsa maonesa.
  • Salsa rosa.
  • Salmó fumat , si el vols posar a sobre per tapar i decorar amb cogombres, tomàquets,..
ELABORACIÓ:
Cal barrejar el 6 rovells d’ou amb les 6 cullerades de sucre.  Afegir la farina amb un tamís per tal no hi hagi grumolls.  Barrejar tot bé i afegir les 6 clares a punt de neu ;amb una espàtula barrejar amb cura des de baix a dalt evitant que es baixi el punt de neu.
Ficar-lo a la  plata del forn sobre paper de cuina ben uniforme. Entre 6 a 8 min. Ha de quedar tova i enrotllar-la una mica per tal que després no es trenqui.
Deixar refredar.
Untar la salsa rosa o de maonesa, al gust, sobre la placa del pa de pessic. Posar el farcit del peix, pinya, gambes, enciam,.... o el que es vulgui, ben petit i amb la salsa de maonesa o rosa.  Enrotllar en forma de braç  de gitano. Recobrir per sobre amb més salsa i tapar amb el salmó fumat. Decorar amb trossets de cogombres, olives, tomàquets,...
( D’un dia a l’altre està més bo)
Bon profit!!                                                                                                                              María José



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari