INGREDIENTS:
Per a fer el
braç de gitano:
- 6 Ous.
- 6 Cullerades soperes de farina.
- 6Cullerades soperes de sucre.
- Peix esmicolat.
- Trossets de Pinya .
- Enciam molt tallat.
- Gambetes
- Imaginació o altres ingredients.
També cal:
- Salsa maonesa.
- Salsa rosa.
- Salmó fumat , si el vols posar a sobre per tapar i decorar amb cogombres, tomàquets,..
ELABORACIÓ:
Cal barrejar
el 6 rovells d’ou amb les 6 cullerades de sucre. Afegir la farina amb un tamís per tal no hi
hagi grumolls. Barrejar tot bé i afegir
les 6 clares a punt de neu ;amb una espàtula barrejar amb cura des de baix a
dalt evitant que es baixi el punt de neu.
Ficar-lo a
la plata del forn sobre paper de cuina
ben uniforme. Entre 6 a 8 min. Ha de quedar tova i enrotllar-la una mica per
tal que després no es trenqui.
Deixar
refredar.
Untar la salsa
rosa o de maonesa, al gust, sobre la placa del pa de pessic. Posar el farcit
del peix, pinya, gambes, enciam,.... o el que es vulgui, ben petit i amb la
salsa de maonesa o rosa. Enrotllar en
forma de braç de gitano. Recobrir per
sobre amb més salsa i tapar amb el salmó fumat. Decorar amb trossets de
cogombres, olives, tomàquets,...
( D’un dia a
l’altre està més bo)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari