INGREDIENTS
|
GRAMS
|
KCAL
|
OBSERVACIONS RESUMIDES
|
Farina de blat
|
150 grams
|
X 2 persones
|
300 grams
|
Sucre
|
100 grams
|
200 grams
|
|
7 Collerades d’oli
|
|||
7 Collerades de llet
|
|||
Llavat Royal, 3 ous
|
20 grams
|
40 grams i 6 ous
|
|
Mantega, poca sàl
|
|||
7 Pomes, canyella pols
|
PREPARACIÓ:
Es pelen de 5 a7 pomes Golden,
trossejats a daus i a grills, s'hi posen 2 ous sanses batre, llevat , sucre, hi afegim oli , llet , sal ,canyella amb pols, hi tirem farina passada pel sedàs i la tirarem amb alçada.
Untarem un motlle amb mantega i
farina. Posarem les pomes i tirarem la resta de la crema i ho posarem al forn a uns
150º. Quan ja estigui cuit farem una crema o cobertura amb 50 grams de sucre, un ou sense batre tot i es posa damunt del pastis i es torna a posar al forn
fins que quedi sec.
Jaume Mallafré
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari