PASTÍS DE POMA ( RÚSTIC )



INGREDIENTS
GRAMS
KCAL
OBSERVACIONS RESUMIDES
Farina de blat
150 grams
X 2 persones
300 grams
Sucre
100 grams

200 grams
7 Collerades  d’oli



7 Collerades de llet



Llavat Royal, 3 ous
20 grams

40 grams i 6 ous
Mantega, poca sàl



7 Pomes, canyella pols





PREPARACIÓ:
Es pelen de 5 a7 pomes Golden, trossejats a daus i a grills, s'hi posen 2 ous sanses batre, llevat , sucre, hi afegim oli , llet , sal ,canyella amb pols, hi tirem farina passada pel sedàs i la tirarem amb alçada.
Untarem un motlle amb mantega i farina. Posarem les pomes i tirarem la resta de la crema i ho posarem al forn a uns 150º. Quan ja estigui cuit farem una crema o cobertura amb 50 grams de sucre, un ou sense batre tot i es posa damunt del pastis i es torna a posar al forn fins que quedi sec.
Jaume Mallafré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari