INGREDIENTS 
 | 
  
GRAMS 
 | 
  
KCAL 
 | 
  
OBSERVACIONS RESUMIDES 
 | 
 
Farina de blat 
 | 
  
150 grams 
 | 
  
X 2 persones 
 | 
  
300 grams 
 | 
 
Sucre 
 | 
  
100 grams 
 | 
  
200 grams 
 | 
 |
7 Collerades  d’oli 
 | 
  |||
7 Collerades de llet 
 | 
  |||
Llavat Royal, 3 ous 
 | 
  
20 grams 
 | 
  
40 grams i 6 ous 
 | 
 |
Mantega, poca sàl 
 | 
  |||
7 Pomes, canyella pols 
 | 
  
PREPARACIÓ:
Es pelen de 5 a7 pomes Golden,
trossejats a daus i a grills, s'hi posen 2 ous sanses batre, llevat , sucre, hi afegim oli , llet , sal ,canyella amb pols, hi tirem farina passada pel sedàs i la tirarem amb alçada.
Untarem un motlle amb mantega i
farina. Posarem les pomes i tirarem la resta de la crema i ho posarem al forn a uns
150º. Quan ja estigui cuit farem una crema o cobertura amb 50 grams de sucre, un ou sense batre tot i es posa damunt del pastis i es torna a posar al forn
fins que quedi sec.
Jaume Mallafré

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari